Monday, March 31, 2014

Banana Dolphins!

(Via Neatorama)

I'm not easily impressed by cute food, but I actually think these are kinda cool, and I've never seen them before:

Wednesday, March 26, 2014

Tuesday, March 25, 2014

Winter Is Over



Despite having almost lost her last year, Blossom is currently alive and thriving.



Welcome, Spring. It's been too long...

Sunday, March 23, 2014

Niagra Falls Isn't Frozen: The Poem

Why can't ALL news stories be fun like this?


[NIAGARA FALLS] (Viewer #634)

Saturday, March 22, 2014

More, Please

Saw this article, and was skimming it, and this word jumped out at me:

"conviviality"

It's a nice word. I think I want more of that in my life.

Friday, March 21, 2014

Perspective

Via Cheezburger:



Let me clarify.

In this picture, *I* am the tornado.

Asking you politely to please move your car out of my way.

Thursday, March 20, 2014

Dumb Question

Via Cheezburger:



The answer: because after you have to open them for her, you'll be her hero.

Wednesday, March 19, 2014

My Job

I work in radio, and some people think I hob-nob with glamorous celebrities because famous guests come on from time to time.

But I don't ever talk to them. My job is just to make them look good on the internet. Sort of a digital shoeshine boy.

Still... some shoeshine boys are better than others:


[The Best Shoe Shine Around! ] (Viewer #114,312)

Tuesday, March 18, 2014

Sunday, March 16, 2014

Half Roomba, Half Tribble

Microfiber mop ball:


[MOCORO] (Viewer #11,794)

Friday, March 14, 2014

Thursday, March 13, 2014

What Do You Want on Your Sundae?

Two ice cream cones, please.



The perfect cure for a rough day.

[via Neatorama]

Tuesday, March 11, 2014

Happiness Is...

This was posted at Winning at Everything as a contemptuous sneer at fat, capitalist America:



But I think to myself, what would my father - living on a farm in rural Wisconsin in 1940, where the nearest anything was at least 5 miles of dirt road yonder - have said if someone had told him "one day your son will own his own home within a 5 minute walk of a store that sold everything in the JC Penney catalog, AND a clean, efficient restaurant with 2-minute service that he could afford to eat at every day"?

American Dream 1, Sneerers 0

Monday, March 10, 2014

Sunday, March 9, 2014

Also Important: Getting to the Point


[8 traits of successful people - Richard St. John] (Viewer #225,728)

This is the worst video of its type ever made.

He's got a list of things that will improve your life, but instead of working through the list, he stalls for over 6 minutes, tosses out the list, and quits.

So I'll get to the point for him with this screenshot:



Short answer: do things you don't feel like doing right now.

If you can teach yourself to control what you feel like doing, nothing can stop you.

But if you don't feel like watching the video, I don't blame you. It was awful.

Friday, March 7, 2014

11 Trick Questions

(A Million Times Forwarded Email from my blogless brother Roy)

1. Johnny's mother had three children. The first child was named April. The second child was named May. ....What was the third child's name?

2.. There is a clerk at the butcher shop, he is five feet ten inches tall and he wears size 13 sneakers. ...What does he weigh?

3.. Before Mt. Everest was discovered, ...what was the highest mountain in the world?

4.. How much dirt is there in a hole ...that measures two feet by three feet by four feet?

5.. What word in the English Language ...is always spelled incorrectly?

6.. Billy was born on December 28th, yet his birthday is always in the summer. ....How is this possible?

7.. In California, you cannot take a picture of a man with a wooden leg. ...Why not?

8.. What was the President 's Name... In 1975?

9.. If you were running a race, ...and you passed the person in 2nd place, what place would you be in now?

10. Which is correct to say,... "The yolk of the egg are white" or "The yolk of the egg is white"?

11. If a farmer has 5 haystacks in one field and 4 haystacks in the other field, ....how many haystacks would he have if he combined them all in another field?

Scroll down a bit for answers


  |
  |
  |
  |
\ /






Here are the Answers

1.. Johnny 's mother had three children. The first child was named April. The second child was named May. What was the third child's name?

Answer: Johnny, of course.

2.. There is a clerk at the butcher shop, he is five feet ten inches tall, and he wears size 13 sneakers. What does he weigh?

Answer: Meat.

3.. Before Mt. Everest was discovered, what was the highest mountain in the world?

Answer: Mt. Everest; it just wasn't discovered yet.

4.. How much dirt is there in a hole that measures two feet by three feet by four feet?

Answer: There is no dirt in a hole.

5.. What word in the English Language is always spelled incorrectly?

Answer: Incorrectly

6.. Billy was born on December 28th, yet his birthday is always in the summer. How is this possible?

Answer: Billy lives in the Southern Hemisphere

7.. In California, you cannot take a picture of a man with a wooden leg. Why not?

Answer: You can't take pictures with a wooden leg. You need a camera to take pictures.

8.. What was the President's Name in 1975?

Answer: Same as is it now - Barack Obama [Not, surprisingly, Barry Soetoro]

9.. If you were running a race, and you passed the person in 2nd place, what place would you be in now?

Answer: You would be in 2nd. Well, you passed the person in second place, not first.

10. Which is correct to say, "The yolk of the egg are white" or "The yolk of the egg is white"?

Answer: Neither, the yolk of the egg is yellow

11. If a farmer has 5 haystacks in one field and 4 haystacks in the other field, how many haystacks would he have if he combined them all in another field?

Answer: One. If he combines all of his haystacks, they all become one big one.

Thursday, March 6, 2014

Meatballs 2

Finally got "Cloudy With a Chance of Meatballs 2" from Netflix.

It's just as much fun as the first one. Also (bonus) the villain is a thinly-disguised allusion to Steve Jobs (I don't like Apple products, and especially the cult-like way that iPeople worship everything Jobs ever did - it's kinda creepy)

The only caveat is that this film is set immediately after the first movie, and they do only the barest recap to refresh your memory on the characters. This movie is really best watched as double-feature after the original so you can get all the nuances and references.

Which I intend to try some day. Because it was pretty awesome.

I Don't See How This Plan Could Fail

Via Shoe Comics



Do ALL women have that irrepressible fixer-upper instinct?

Wednesday, March 5, 2014

Hope You Don't Fear Heights

Running & jumping... because it feels good... because you can:


[Israel roofs POV - Extraordinary tourists] (Viewer #55,296)

Obviously I'm way too old & fragile for this sort of thing these days, but I did used to jump down the last 7 or 8 stairs between classes in high school sometimes - just because it was fun and I felt like it.

Monday, March 3, 2014

Sunday, March 2, 2014

Soon...

Blossom will blossom again:



Guess that means winter's almost over.

Saturday, March 1, 2014